De tre klockorna du borde ha om du är man

De tre klockorna du borde ha om du är man

Ken Kessler ger sina egna råd om vilka typer av klockor som skulle passa för varje evenemang i sin senaste kolumn för GQ.
Jag antar att var och en av er kan stöta på den här typen av situation, när någon väl vet vad du jobbar är, kan du därför bli ombedd att ge gratis råd. Och hur du skulle reflektera beror verkligen på din relation med den personen. Eftersom jag inte säljer rolex klockor kopior eller tjänar för ett klockföretag för att leva, har jag inte ångesten att föreslå vilka klockor som kan passa en väns behov.uj

Innan de flesta människor skulle ställa den typen av fråga som ”vad ska jag ta med upp till £X?”, verkar något förändrats nuförtiden. Folk började fråga ”vilken klocka kommer jag att behålla livet ut/kommer att vara lämplig när som helst?” Den första frågan är självförklarande, bara ett klocknamn kommer att fixa det, så länge klocktillverkarna inte kommer att försvinna snart. Det senare, eftersom varje person har sin egen stil, så frågan skulle vara lite knepig. Men jag antar att de flesta män är medvetna om att en man bör ha tre klockor kopior. En modern man borde äga 1) en knockabout-klocka för sport eller semester, 2) en jobbrelaterad klocka och 3) en dressur. Om du arbetar på kontoret kan du använda samma klocka för jobbrelaterade tillfällen och klädsel. Om du sliter på en oljerigg, kan dina knockabout- och arbetsklockor göra dubbeltid.

Men tänk om du bara vill ha en? Då skulle jag säga att det måste vara Rolex Air-King. Vill du veta varför? Svaret skulle finnas nästa gång.

admin