Den bästa replika klockor omega de ville blir 50 år gammal

Den bästa replika klockor omega de ville blir 50 år gammal

  • By :
  • Category : Omega
  • Comment : 0
Den bästa replika klockor omega de ville blir 50 år gammal

För 50 år sedan slog omega’s de ville line återförsäljarens hyllor och samma år 1967 skedde världens första hjärttransplantation. Beatlesna släppte ”Sgt. Pepper ensam hjärtan Klubbband” och Thurgood Marshall bekräftades till högsta domstolen som den första afrikanska amerikanska högsta domstolen rättvisa. I mode hade män ankelhöga stövlar och kvinnor hade på sig jaunty stövlar och ofta en jättegodsskalad björn eller pillboxhatt tillsammans med dem. Och antingen sex kan ha sportat en populär replika omega armbandsur för att hålla tiden.
Nu firar omega-repliket detta gyllene årsdag av mekanik och mode genom att presentera tre nya deluxe-modeller i vackra guldfall – inte en daglig förekomst för det bielbaserade varumärket, även idag – i höljen som påminner om de ursprungliga snygga fallen av det guldiga året.
Och återkallar blomningen av gult guld som tidens mest eleganta metall, introducerar varumärket dessa 39,5 mm fodral, inte bara i modernt vitguld och rött guld, utan även gult guld – som dockar direkt i en trend-in-the-making Av gult guld återkommande i klockor (se kommer gult guld tillbaka till handleden snart? Audemars Piguet tycker det med en helt ny samling av kungliga ekar) 21.

omega
Nostalgiskt utformad är fallet baksidan av denna nya falska klocka inte transparent eftersom de skulle vara idag men ganska solida, borstade och präglade med en likhet av kronor, tidens gud, tillsammans med orden ”de ville” och ”50-årsdagen. ”
Framsidan av dessa de ville-modeller domineras av en emaljskiva som är stolt emblazonad med nostalgiskt klassiska svarta siffror – förutom ”12” som är rött för att beteckna emalj som rattmaterialet – och ett unikt järnvägsspår för minuter. Färgen på 18-karats guldhänder matchar den i 18-karats guldhölje.
Denna replika klockor är prisvärd, vilken sportar en treårig garanti, drivs av automatisk omega coaxial kaliber 2500. Denna rörelse valdes, varför orsaken varierar, till exempel är alla mekaniska omega armbandsur nu drivna av koaxiala rörelser; Det här är också en nod till det faktum att det var de ville som först höll en koaxial rörelse tillbaka 1999.

 

admin