Introduktion av Rolex referens 116900

Introduktion av Rolex referens 116900

  • By :
  • Category : Rolex
  • Comment : 0

Det viktigaste är att även om den bibehåller samma kaliber 3130 som föregångaren, är den nu (äntligen) en officiell kronograf-certifierad ram. ref. 114200: s relativt korta produktionscykel och dess timerrörelse gör det till ett intressant val för samlare. Det är lätt att köpa Rolex billiga klockor på sekundärmarknaden som är mycket lägre än de flesta andra Rolex-modeller. Det kommer inte att vara förvånande att se värdet av Air-King ref. 114200 ökar betydligt i framtiden.
Ändå är dagarna för denna generation av http://www.replika-klockor.se/ Rolex Air Kings räknade som en välkommen och noggrant planerad förändring. År 2014, efter mer än 70 år av kontinuerlig produktion, drog det sig tyst helt ur katalogen. Många tror att det kommer att vara sista gången vi ser det.
Till allas förvåning, bara två år senare, uppstod en helt annan ”Samurai Watch”. Det var ref. 116900. Dela 904L stålfodral med Milgauss ref. 116400, den här senaste versionen av Rolex Air-King mäter 40 mm och har samma antimagnetiska egenskaper som den välkända Rolex falska klockan.
Precis som nuvarande Air-King 116900 och Milgauss har den också samma Cal. 3131-rörelse, med ett blått fallskärmshårspring och paramagnetiska komponenter. Men även om inredningen är så modern som möjligt, berör utsidan klockans historiska roll.
Endast en version har släppts. Ratten har en utforskares index 3/6/9 timmar, men ett framträdande minutmärke (vit utskrift) läggs till, vilket gör den till en av de mest igenkännliga ratten i Rolex nuvarande portfölj. En pilots modell är perfekt. Den svarta urtavlan är inspirerad av traditionella cockpitinstrument. ref. 116900 Air-King är också märkets första och enda klocka med två olika färger av kronlogotyp och ”Rolex” -titel.
Numera är det officiella priset på replika Rolex Air-King ref. 116900 är $ 6450. Som en av varumärkets nystartade klockor kopior säljer den till samma pris som klockor som Oyster Perpetual och Explorer. Liksom dessa två behåller det kärnan i att Rolex alltid gör det bästa; gör hållbara klockor för modeverktyg.
Rolex Air-King har en enorm historia, och en är fortfarande stark. Faktum är att dess popularitet idag kan vara högre än någonsin. Oavsett om du väljer samtida eller klassiska modeller har det ett oöverträffat värde.

admin