kopia Rolex Cosmograph Daytona Everose guld

kopia Rolex Cosmograph Daytona Everose guld

På gjuteriet Planes-les-Ouates i Schweiz fulländade Rolex denna förening och avslöjade Everose-guld för världen 2005. Och den första klockan som använde Everose? Cosmograph Daytona, förstås.

Jörg: Var det verkligen ett självklart val? Speciellt om du har Day-Date i din samling. Day-Date förkroppsligar allt som klockor kopior har att erbjuda.

Ben: Day-Date fick så småningom Everose-behandlingen, men det var ett viktigt tillkännagivande och det behövde ett spektakel. Lösningen för att skydda fodralet från toxiner och tonala variationer är att lägga till platina till mixen. Platina är en ädelmetall som ibland finns i små doser i vitguldsur, men är extremt sällsynt i roi7séguld. Det tar dock fortfarande tid för denna förening att uppnå optimala resultat. De tidiga Everose Rolex-klockorna var alldeles för rosa i färgen, åtminstone för mina ögon. Roseguld ska ha en varmare nyans än vad Rolex ursprungligen uppnådde.iu

Med tiden och ständiga förbättringar har Everose gold sett sin utveckling. 2017, medan klockvärlden blev galen över Rolexs installation av Oysterflex-remmen på tre Daytonas i gult guld, beundrade jag tyst den nya Everose. Av golly, Rolex gjorde det. Det har gett världen ett fantastiskt guldfodral i en fantastisk nyans som håller sitt ljus. Det kan vara så att tidigare Rolex-klockor redan hade just denna Everose replika-klockor.se, men bara genom att jämföra den med de tidigare Everose Daytonas kan jag vara säker på att detta är ett stort steg framåt. Både Omega och Rolex är fåniga om de exakta proportionerna av varje blandning, men Rolex har finjusterat blandningen och processen med en speciell sås.

admin